Blinde piloten

Toegevoegd op 29/12/2007 door admin in categorie Werk

Op een drukke luchthaven, zijn de passagiers reeds aan boord van het vliegtuig en wachten op de 'crew' om te kunnen vertrekken.

De piloot en co-piloot komen aan boord langs de achterkant, en beginnen hun tocht door de gang naar de cockpit.
Beiden van hen blijken blind te zijn.

De piloot gebruikt een witte stok, en botst links en rechts tegen de passagiers aan. De co-piloot gebruikt een geleidehond en beiden hebben hun ogen bedekt met een enorme zonnebril.

De passagiers kijken verbaasd, maar reageren niet; denkend dat dit een flauwe grap moet zijn. Echter, na een paar minuten starten de motoren en komt het vliegtuig in beweging.

Twijfelend kijken de passagiers elkaar aan, fluisterend in zichzelf. Dan richten ze hun blikken op de stewardessen in de hoop daar bevestiging te krijgen.

Plots begint het vliegtuig snelheid te maken en slaat de angst om in paniek. Sommige passagiers beginnen te bidden, en naarmate het vliegtuig dichter bij het einde van de startbaan nadert worden de stemmen wat luider verheven.

Uiteindelijk, als het vliegtuig nog slechts 50m van het einde van de startbaan verwijderd is, schreeuwen alle passagiers tegelijk hysterisch, en net op het laatste moment stijgt het vliegtuig op.

In de cockpit, slaakt de co-piloot een zucht van opluchting, en zegt tegen de piloot: "Weet je, een van dezer dagen zullen de passagiers niet schreeuwen, en dan gaan we eraan!"
Ken jij een betere mop?

Klik hier om hem toe te voegen.